Pay-Per-Click Advertising

adwords

Anunturi Google Search

Anunturile afisate in reteaua Google Search apar langa rezultatele cautarii Google in momentul in care utilizatorii cauta produsele si/sau serviciile pe care le oferiti. Plata se face doar atunci cand utilizatorii dau click pe anunt pentru a va accesa site-ul pentru a afla mai multe informatii.

google display

Anunturi Google Display

Anunturile de tip Google Display se afiseaza pe mai mult de doua milioane de site-uri si in peste 650.000 de aplicatii, astfel ca anuntul tau se poate afisa acolo unde se afla utilizatorii pe care ii cauti.
youtube

Anunturi Youtube

Anunturile de tip video se realizeaza prin intermediul YouTube si apar doar utilizatorilor doriti, iar plata se face doar atunci cand anunturile au fost vizionate. Din acest motiv, nu trebuie sa va faceti griji ca veti irosi bani afisand anunturi catre utilizatori care nu sunt interesati de produsul si/sau serviciul pe care il oferiti.

apps marketing

Instalari aplicatii

Cu ajutorul unei campanii universale speciale pentru aplicatii mobile, veti avea posibilitatea de a va promova aplicatia iOS sau Android catre milioane de utilizatori prezenti pe Google.


facebook marketing

Anunturi Facebook

Anunturile Facebook reprezinta o oportunitate foarte mare de a ajunge la un numar cat mai ridicat de utilizatori pe baza unor criterii foarte bine stabilite precum: locatie, sex, varsta, limba, interese, comportament, etc.

instagram marketing

Anunturi Instagram

Instagram este platforma care iti ofera sansa de a-ti creste vizibilitatea, extinde baza de clienti si de a impartasi povestea ta unui numar de utilizatori foarte implicati.


linkedin marketing

Anunturi LinkedIn

Anunturile in reteaua LinkedIn va pot ajuta in cresterea nivelului de awareness al brandului si/sau in cresterea numarului de lead-uri prin targetari specifice catre un public premium.


yahoo marketing

Anunturi Yahoo

Cu peste 6 milioane de useri in Romania, anunturile de tip native din reteaua Yahoo pot avea un rol important in obtinerea unor rezultate foarte bune pentru generarea de lead-uri.


taboola marketing

Anunturi Taboola

Anunturile Taboola reprezinta o metoda de promovare complementara pentru cele de mai sus, avand in vedere ca ofera avantajul unor pozitii fixe ale anunturilor imediat dupa incheierea articolelor pe site-uri.

waze marketing

Anunturi Waze

Aplicatia mobile Waze este platforma perfecta pentru a promova locatiile fizice ale unui business si a oferi utilizatorilor interesati indicatiile necesare in orice moment.